Apr 13, 2006, 10:40 AM

Душата ми без теб е мъртва... 

  Poetry
1150 0 2

Душата ми е пуста,

сърцето пък толкова студено,

тръгна си от мен и ме напусна

остави го да страда наранено.

Дъждът вали,сълзите скрива,

но болката не може да измие.

Като из ведро се излива,

сякаш иска той да ме убие...

Самотата в(ъв) сърцето ми се скрила,

обикаля безпомощно и се скита,

дори тя толкова самотна не е била,

дори и тя такава болка не може да изпита...

Улиците чисти,но студени,

дъждът измил е техните грехове,

очите тъжни,вледенени,

се молят да се върнеш на всички богове...

И без теб душата бавно умира,

сърцето стихва и остава някъде във вечността,

пътя на смъртта сега самичко то изибра

и си тръгва завинаги самотно от света...

© Моничка Захарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??