Нямам време. Душата ми бърза.
Бърза тя да живее до хора –
честни хора, с които да свързва
мъдрост, обич, достойнство и воля.
И с любов да докосва сърцата,
снопчета добрина да развързва,
с лекота тя разперва крилата…
Нямам време. Душата ми бърза.
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.