Mar 13, 2010, 1:25 PM

Душата ми е измамена 

  Poetry » Love
379 0 0

Как се пишат думи,

които никога няма да бъдат изречени...

Как се споделят спомени,

които не са се случили...

Как да не боли онзи мускул,

като не знае друго, освен кървене...

Как се намира смисъла,

като няма причина и време...

Как да забравя миналото,

като нямах шанс да го изживея...

Как се гради бъдеще,

като мечтата умря неродена...

 

Казват,

че времето лекувало всичко...

Може би,

ако има рана...

Как се лекува пустош?!?

 

Душата ми е измамена...

© Мариана Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??