Oct 22, 2014, 1:25 PM

Душата на мъж 

  Poetry » Other
390 0 2

душата на мъж
решиш ли
да скършиш
в петите
недей се цели
под ризата
вляво тършувай
и с нокът

танцувай
по кожата ти
щом я усетиш
удряй до кост
и ще видиш

мъжа полудял

край трупа
на едната си
пуста надежда
в полусън
полуцял
да завършва

ковчега ù

© Александър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??