22.10.2014 г., 13:25 ч.

Душата на мъж 

  Поезия » Друга
386 0 2

душата на мъж
решиш ли
да скършиш
в петите
недей се цели
под ризата
вляво тършувай
и с нокът

танцувай
по кожата ти
щом я усетиш
удряй до кост
и ще видиш

мъжа полудял

край трупа
на едната си
пуста надежда
в полусън
полуцял
да завършва

ковчега ù

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??