Душата на Твореца~*
Докоснеш ли Душата на твореца
Тя в миг припламва нежна
Уплашена след туй се скрива
~&*~
Стоиш пред нея често ти безмълвен...
Незнаещ и неможещ
да приемеш, че в днешното
тъй меркантилно време
Душа от странна сплав пред тебе има~*
~&*~
Не разбираш ти Душата на твореца...
и може би не бива
Защото нейният тъй крехък Дух
Е Дух в безкрайност~*
Една дъждовна деликатност
Една мъглявина
Приютила Лунна чувственост
ЕДНА ДЪГА ПРЕД ТЕБЕ ИМА ЖИВА~*
~&*~
Докоснеш ли Душата на твореца
Тя в миг припламва нежна...
След туй уплашено се скрива.
Отива нейде
Където в облаците...
НОТИ НА ЛЮБОВ ВСЕЛЕНСКА ИМА~*
ОБИЧА ТВОЯТА ДУША
Душата на твореца
При все, че го запращаш често ТИ
В ада свой на свойта страшна зима...
Мълчи и плаче с теб
Защото знае, че изгубен си кристал
На дъното на Океана
В един живот, където две истини
В една събрани има
~&*~
ТОЙ ТУКА Е ЗА ТЕБЕ...
Подарък носи ти
Един спомен за живот, който
нявга имал си
~&*~
10 януари 2012 г
Душата на Твореца~*
Л~ Е
http://vbox7.com/play:1244f5667f
© Л-Е All rights reserved.