Dec 12, 2010, 10:27 PM

Душата ти 

  Poetry » Other
673 0 9

               Душата ти                 


Отново душата ти чиста

безмълвно днес мисли реди

и болка след болка прелиства

от глухо, жестоко преди.

 

Измами проклинат очите -

предателства, хули, заплахи,

сърцето пропъжда злините

със обич в молитвите плахи.

 

Отново душата ти чиста

в надеждите днес отмаля,

сънувах мечтата лъчиста

и нежният сняг заваля.


(11 декември 2010г.)


 

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??