Dec 12, 2015, 1:58 PM

Душевен огън 

  Poetry » Love
302 0 0

                                                                    Душевен огън

 

 

 

Обичам те!... Такъв те искам!...

В огнени пламъци аз горя.

Мисълта ми те докосва и усещам.

Силната любов те плаши! С какво живя?

 

В живота няма само срещи и раздели.

Веднъж живее великото чувство любов.

Дарих ти нея изцяло, а ти прие ли?

Ранявал те е жестоко живота суров.

 

Остави се в  чародея на хамака.

Той се люлее от любов голяма.

Времето лети и  никого не чака.

Болката пари, обичта ти дряма.

 

Навярно не си обичал и страдал.

Страда душата ми самотна и пита?

Може би не си бил обичан? Не си вярвал?

Душата ти без радост се рее и скита.

 

Не ме ли чуваш? Горя в огън и викам!

Любовта в буен огън прегаря.

В мене чувства и нежност, бликам

душевен огън не мога да изгася.

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??