Dec 15, 2014, 11:43 AM

Душевна протяжка 

  Poetry » Phylosophy
496 0 0

Много 

тънко и фино деликатна

е моята

душевна протяжка.


На ръба

на възпламеняването

и все на ръба,

надниквам

дълбоко в

структурата на 

тази си форма,

извличам

наслаждението

от нейната 

обозримост.

О вдълбан мой зов,

имай милост.


На ръба

на продупчената си душа

ще изсмуча

болката,

след това

ще приключа

и за тебе 

ще се отключа

в друг ръб до

ново заключение

на поредно


избавление.




© Християна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??