Mar 29, 2016, 10:05 PM

Два метра пръст и един кръст 

  Poetry
504 0 4

Няма как да бутилираш младостта си...

и в най-тъмната,дълбока изба да я съхраниш.

Съдържанието през годините ще изветрее,

от етикета ще остане само стих...

 

Два метра пръст и един кръст,

това е, което накрая остава.

Поемай смело в живота!

На път!

Вземай!

Обичай!

Давай!

Прощавай!

Всеки миг пулсиране си заслужава!!!

© Нони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??