Jan 13, 2009, 8:41 AM

Два свята 4 

  Poetry » Phylosophy
505 0 2
Два свята 4

Спокойният живот е залиняване,
когато стане самоцел
и придобивко-пристрастяване,
ако гониш го без Цел!

Спокойният живот е следствие,
когато Царството е цел
и придобивките впоследствие
нямат вид на самоцел.

24. 12.2008 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??