Mar 23, 2015, 11:14 PM

Двама 

  Poetry » Love
590 0 0

Исках...

Исках те за себе си 

исках с ледените си пръсти да 

докосвам 

да те докосвам. 

 

Исках също да заспиваш до мен, 

просто да заспиваш 

без да правим нищо. 

 

Да излизах с теб, дори просто до

магазина. 

И на места които ходиш, ти да ме 

водиш. 

А понякога просто да седим и 

четем книга

(едва ли ще се съсредоточа).

Но просто да седим двамата да 

бъдем.

Исках...

    Защото това е, 

което ме прави щастлива. 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??