Sep 28, 2012, 9:44 PM

Две... 

  Poetry » Love
574 0 3

 

Две думи, в сърцето кървящи,

напомнящи отминали дни.

Две сълзи, от болка горящи,

разтапят се и силно боли.

 

Две души,  надалеч побегнали,

към пусти ливади и сухи треви.

Пътя напред със зеници погледнали,

пребродили дъжд и мъгли.

 

Две сърца, от огън и жар обгорени,

глътка щастие от живота отпили.

От мраз и студ са те вкочанени,

единствено любовта дарява им сили.

 

Две имена, грешно написани,

сляти в една забранена любов.

Мъж и жена да се обичат, орисани

от жестокия, тежък живот!




 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??