Jun 15, 2007, 8:01 PM

Две 

  Poetry
455 0 2
Две сплетени ръце,
две усмихнати лица,
две забравени сълзи,
две простени лъжи.

Две влюбени сърца,
две щастливи деца,
две радостни души,
двама обичащи - аз и ти.

Две истински усмивки,
две нежни прегръдки,
много желани целувки,
много скъпи милувки.

Една нова игра,
една сладка тръпка,
едно чуство за рая,
една надежда за безкрая.

Една туко - що породена любов,
един сладък живот,
един порив нов,
един скъсан хомот.

© Емануела Кацарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??