Ще налея
твърдо питие.
В сребърна кофичка
лед ще хруска.
Тайнствено и разкошно меню
ще направя.
Ела!
Две думи ще ти кажа -
нечувано силни.
Ако са четири -
четирикратно по-слаби ще са.
Избирай -
две думи,
четири думи
или менюто.
© Дима All rights reserved.
Идеята я бива, опитай да я направиш.
Поздравления!!!