Apr 13, 2010, 9:29 PM

Две думи избрани 

  Poetry » Other
711 0 3

Не,

не заспивай върху моите длани.

Болят,

уморени и празни са те.

Покрити с мазоли, от труд изподрани,

и те за почивка скърбят.

Днес пак до късно с деня се изпращах,

хаотичен и гневен, останал без дъх.

Поредна глътка свобода пак изплащах,

покорен изоставих поредния връх.

Прошепни ми

 две думи  избрани

от твоя запас на красиви слова.

Завий ги,

 а после сложи ги в съня ми

и нека със тях поема на път.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??