Тя е общувала малко. Не знае за лустрото.
Затова и разбира човека с налучкване.
А ядрото на нейните смачкани чувства
е пожарено-топло и копнее за случване.
Тя докачлива е и е винаги крехка,
и от страх пръска по малко отрова.
Подарете й, моля ви, своята дреха!
Самотата ни няма сама да помоли.
© Елена Биларева All rights reserved.
е пожарено-топло и копнее за случване.
Много точен анализ!С поздрав!