Nov 15, 2012, 2:38 PM

Две капчици любов 

  Poetry » Love
857 0 2

Две нежни капчици любов

ще смесим с виното червено,

в зениците искри ще блеснат,

ще галиш чашата смутено.

 

Ще бъдем двама - аз и ти,

ще звъннат чашите щастливи,

морето в твоите очи

ще плисне в урагани диви.

 

Ще пием еликсир блажен,

луната кротко ще ни пази,

а вятърът с познат рефрен

в косите страстно ще полази.

 

Ще пием капчици любов,

ще бъде сладко суетене,

две капчици любов трептят

по устните ти кадифени.

 

Ще пием жадно цяла нощ,

ще бъдеш мойта кръчма свята

и всяка глътка ще въздиша

в прегръдката на тишината.

 

Две нежни капчици любов

целувка сля ги в звучна рима

танцува виното във нас

с една любов необяснима!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??