Nov 5, 2011, 10:23 AM

Две капки роса 

  Poetry » Love
525 0 0

ДВЕ КАПКИ РОСА

 

Нека бъдем две капки роса,

стекли се по прозореца рано!

Две птици, разперили крила,

политнали смело в небето.

 

С обич и ласка да стоплим деня,

по-чист и лазурен да стане!

С любов да погледнем света,

да забравим всички проблеми!

 

Таз отколешна човешка мечта

в реалност да се превърне!

В полета към нова съдба

да срещнем любовта устремени!

 

С доброта в нашите сърца

за нови радости преродени,

обичащи най-малките неща,

да бъдем  ние благословени!

 

Диляна Пенчева

© Диляна Пенчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??