Какво са две капки неделна тъга,
топъл дъжд или миг съзерцание...
Ще се борим ли още със тебе, Живот,
плетеница от смях и страдание...
Да се стича сълза,
да изпратиш любим,
да остане душата без радост,
да заключиш мечти,
да преминеш без грим
през години сияеща младост.
Да изправиш глава,
да отвориш очи,
да те гали пак плаха надежда,
да си върнеш смеха,
да разрошиш коси...
Невъзможно ли ти изглежда?
© Адриана Борисова All rights reserved.