May 13, 2009, 9:13 AM

Две кристални чаши и пина колада 

  Poetry » Love
595 1 2

В две чаши сипваш ти

пина колада с вкус на шоколад.

С поглед изпиваш ме отстрани,

сипеш думи, като водопад.



Тост вдигаме ние

и отпиваме с жадни устни.

Сърцето в гърдите ми лудо бие,

а допреди дни с теб бяхме чужди.



Ето как една покана за рисуване

ни доведе тук.

С теб невероятно прекарахме,

незаменим си, като тебе няма друг.



Алкохол, целувки и слова,

редуваха се те.

Щастлива ме направи това,

че докоснаха ме твоите ръце.




 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • *Поправка : пинА колада - две думи са и се пише с А
  • Заглавието е толкова обещаващо...
Random works
: ??:??