Mar 19, 2005, 12:21 PM

Две очи 

  Poetry
1022 0 3

Две очи вечно ще ме мъчат,
две очи ме следват нощ и ден,
две очи, които искат
да бъдат само с мен.

Тези очи с укор ме следят,
очи пълни със сълзи,
очи, които знаят,
че не си единствен ти.

Зная, че съм грешна
да карам тези очи да страдат.
Зная, не е честно,
но сега по друг си падам.

Трудно ти ще го преглътнеш
и ще плачат тези две очи,
и зная, че ще страдаш.
Знам, че сега сам си ти.

© Силвия Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??