May 6, 2008, 10:47 AM

Две очи 

  Poetry » Love
1086 1 3

ДВЕ ОЧИ

 

                                              Две очи - очи на сърна.

                                              Събрали в себе си

                                              болката и страха.

                                              Две очи - удавени

                                              в сиянието на мрака.

                                              Две очи сияещи,

                                              като звезди.

                                              Две очи, които изгарят с огъня,

                                              който в дълбините им гори.

                                              Две очи - плувнали в сълзи.

                                              Две вселени - събрали

                                              в себе любовта,

                                              скрити под булото на мрака на нощта.

                                              Пленяващи с призива

                                              към любовта.

                                              Очи на грешница.

                                              Те гледат и търсят

                                              светлината в света.

 

© Виктория Влайкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??