Feb 1, 2007, 3:15 PM

Две очи 

  Poetry
746 0 6
Тъжно гледам аз звездите,
няма те до мен във този час,
бавно спускат се мъглите
и се чува само твоят глас.

Вървя по улиците мълчаливи,
оглеждам всяко кътче тъмно
и търся твоите очи красиви-
не ги открих и може би е късно...

Сутринта отварям аз очи
и гледам как слънцето през прозореца наднича
и сещам се за моите мечти
да видя как принцесата ми в парка тича.

Излизам сънен аз на кея
и гледам светлите лъчи,
започвам тихичко да пея
за твоите магични две очи.

© Цветелин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??