Jun 5, 2014, 5:58 PM

Две половинки сърце 

  Poetry » Love
1015 0 0

Улицата жълъдово-кестенова цъфти

Колко различна бе през есента
Деляхме едно сърце
Докато го загубим

Две половинки разделени

Две души отнесени от вятъра
Две мечти загубени
Две деца неродени

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??