5.06.2014 г., 17:58 ч.

Две половинки сърце 

  Поезия » Любовна
998 0 0

Улицата жълъдово-кестенова цъфти

Колко различна бе през есента
Деляхме едно сърце
Докато го загубим

Две половинки разделени

Две души отнесени от вятъра
Две мечти загубени
Две деца неродени

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??