Dec 25, 2007, 12:21 PM

Две следи 

  Poetry » Love
612 0 7
Грее обич в очите ти,
всяка дума е зов.
Пеят нощите влюбено
балади за любов.
Докосваш душата ми,
целуваш очите ми.
Галиш ме с думи,
пламенни са мечтите ми.
Няма пространство и време
сега помежду ни.
Стопихме ги изведнъж
с вълшебните думи.
Ще оставим две следи
като нови слънца.
Аз идвам, ти върви,
светят нашите лица.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??