25.12.2007 г., 12:21 ч.

Две следи 

  Поезия » Любовна
613 0 7
Грее обич в очите ти,
всяка дума е зов.
Пеят нощите влюбено
балади за любов.
Докосваш душата ми,
целуваш очите ми.
Галиш ме с думи,
пламенни са мечтите ми.
Няма пространство и време
сега помежду ни.
Стопихме ги изведнъж
с вълшебните думи.
Ще оставим две следи
като нови слънца.
Аз идвам, ти върви,
светят нашите лица.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??