Feb 14, 2008, 11:44 PM

Две влюбени сърца 

  Poetry
732 0 1

Две влюбени сърца летят към вечността,
две влюбени сърца се сливат на мига,
две влюбени сърца туптят в едно,
две влюбени сърца - огнено кълбо.

Две влюбени сърца, това сме ти и аз,
две влюбени сърца, изгарящи от страст,
две влюбени сърца, познали любовта,
две влюбени сърца, родени от греха!

© Нина Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??