Dec 28, 2007, 5:21 PM

Две вълни 

  Poetry » Love
983 0 7

Две вълни - родени във безкрая,

в необятната просторна шир.

Къде забързани отиват -

бягат, блъскат се безспир.

 

Две вълни прегърнати пътуват,

мили думи си шептят.

Можеш да ги чуеш, те бушуват

и от любов искрят.

 

Омаяни от любовта безумна,

не забелязаха скалата.

Разбиха се на капки шумно

и опустяха в миг сърцата.

 

Удариха се с всичка сила,

но бяла пяна се роди.

Така любовта всесилна

в чудо ново се прероди.

 

Ще се разбиват вълни в безкрая

и отново ще се прераждат.

Така от любовта велика

чудеса прекрасни ще се раждат.

 

 

© Даяна Узунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??