Jul 29, 2018, 1:23 AM

Двоен грях 

  Poetry » Other
335 0 1

И най- нелепатта утеха

и ти разбра,

и аз прозрях:

 

изпрахме нощната си дреха

и пак във нас

остана грях...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??