Денят е безпощадно ясен.
Нощта будува до ранни зори.
Някакво загатнато щастие
в душите иска да се примири.
И утрото тръгва пак с лъчите
на пробудените светли небеса!
Мълчат хоризонти с мечтите.
И уж вещаят библейски чудеса.
Фантастични митове,легенди
дишат трескаво,с фалшив захлас!
Летим екзалтирано,с кресчендо
върху крилете на вдъхновен Пегас.
Но настъпва неочаквана умора,
преди да кацнем славно на върха.
И самотата шепне,без да спори:
шумът е нагъл двойник на страха.
© Стойчо Станев All rights reserved.
Е,тогава ще копирам Султан Сюлейман Великолепни, пък на мен ми прилича да съм автентичен!🤔😉🤣