Jan 15, 2010, 8:43 PM

Двуличие 

  Poetry
1368 0 2

 

Днес изпитах чувства - неудържими,

сблъсках се с хора просто нетърпими!

Мразя хората двулични,

не издържам техните игри безлични!

Пред тебе все добра дума ще кажат,

а на врага ти нокти срещу тебе ще покажат!

Мразя ги, когато се усмихват,

дори когато плачат!

Чувства не изпитват,

просто да излъжат се опитват!

© Пенка Лесидренска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??