Feb 25, 2014, 9:44 PM

Двупосочно 

  Poetry
401 0 1

Двупосочно

 

Има пътеки -

                           никъде не водят;

не е за всеки

                          правата посока!

 

 

Има въпроси -

                             отговор не дават;

питат те онзи,

                             който ги задава!

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??