Nov 20, 2018, 10:38 AM

Дядо Мраз 

  Poetry
468 0 0

Дядо Мраз, Дядо Мраз

Колко си добър към нас

Даваш ни надежда жива

Че правителството бива

 

Че са всичките добрички

Ще работят кат пчелички

И държавата завчас

Ще пребъде тозчас

 

Ама нещо се обърка

Пак ли някой чичко сбърка

И подаръците наши

Ги дадоха на други богаташи

 

Много дядо се ядоса

Май ви даже сиктирдоса

Взе си шапката бастуна

Без да каже нито дума

 

Тати пък нали го знаеш

Все не може да си трае

Българското знаме взе

И към протестите пое

 

А пък аз ще слушкам обещавам

Няма аз да се предавам

И на всичките напук

Ще остана си пак тук

© Hristo Hristov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??