Слънчева милувка,
златен пясък,
морски бриз, вълна, целувка,
полет тих, от чайка крясък.
Дъх на лято,
небесна синева.
Миг безценен,
времето отвято,
шепне нежно вълна след вълна.
,,Ела при мен, човеко,
изтрий всяка болка и тъга.''
© Елeна All rights reserved.