Oct 4, 2009, 1:10 AM

Дъжд над града 

  Poetry
1580 0 7

Дъждът е палаво смирен,

излял се цял и уморен,

закапа бавно над града;

окъпал всичко, всяка суета

покрил със кал. Заспал,

денят отпусна се смутено,

във ложе влажно и студено,

люлян от тихата мечта

за ясна утринна зора.

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??