Jun 23, 2023, 9:11 AM

Дъждолюбовен сърцестих за сърцелюбимата 

  Poetry » Love
357 3 11


Дъждовалеж капколюбовен нежнолей се
и целувково гушникопнежно гали.
Сърцелюбимата на щуроприказките смей се,
и креватоложни помисломераци в мене пали...

А тя щурченебрежно безчадърно
на капколаските се сладкоусмихва.
Желателно ми е да я дъждопрегърна
и мераколожието все повече тревопониква...

Но как се романтикосъчетават
мъжежеланието ми от първичностраст,
със чистомислието на моментоблянът
в очилазурието й, се питам, питам аз?...

И скритомислието ми, мъжехарактерно,
прикритотелесно неизговарям.
И теб, мокротелесна и цъфтящофейна,
скритожелаино думозабавлявам.
*****
Дъждовалеж капколюбовен нежнолей се
и целувково гушникопнежно ни влагообгръща.
Сърцелюбимата на щуроприказките смей се,
аз смеходумам й, а тъй ми се  страстопрегръща...

17.06.2023. - 18.06.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??