Aug 7, 2013, 6:30 PM

Дъждовен танц 

  Poetry
1011 1 1

Сърцето ми гори,

когато тук сме аз и ти,

играещи с капките в нощта

дъждовен танц на любовта.

 

В прегръдка нежна ни допира,

тишината трайно ни събира,

без да има друг около нас,

в дъждовен танц орисани сме ние.

 

 

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??