Dec 4, 2010, 6:48 AM

Дъждовно 

  Poetry » Other
504 0 12

В това подмокрено, дъждовно време -

пред тебе искам да призная -

идея в утрото лениво дреме  

с коняк в кафето и във чая.

 

 

И ако искаш да си плътно с мене,

върху ти капка да не падне,

недей към Витоша в сумрак поглеждай -

ще бъбрим кротко тук... до пладне.

 

 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??