Oct 25, 2017, 9:57 AM

ДЪЖДОВНО 

  Poetry
429 3 3

Есенно-дъждовно захладнявам.

Навън е влажно. Мокрещо попивам

дъждовни сълзи. Себе си калявам.

В насилени усмивки се изливам.

 

Болезнено приглася тишината,

онази дето сякаш ме забрави.

Заглозга ме неистово вината,

за грешките, които не поправих.

 

Тежи в мен сърцето заскрежено.

Облак е надвиснал над всемира.

А вътре ми е някак нажежено.

Моля: 

- оставете ме намира...

© Мария Божкова All rights reserved.

МаЖор в дъждовно настроение 😶

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Усетих вашите добринки ,които ме стоплиха ! На свой ред- топло ви благодаря момичета !
  • В допълнение към усмивките на Пепи, имаш и няколко топли прегръдки от мен!
  • Изпращам ти усмивки за чудесното стихове!
Random works
: ??:??