Дъждовно настроение ме чака
и капките танцуват по перваза,
смехът дъждовен носи се сред мрака
и няколко надежди ми показа.
Вали предесенно, вали и топли,
и приказки разказва за доброто,
смиряват се далечни стари вопли
пред истинския смисъл на живота.
© Милена Френкева All rights reserved.
Благодаря ти!🤗💕🌹