Apr 22, 2006, 10:48 AM

ДЪЖДЪТ РИДАЕ С МОИТЕ СЪЛЗИ 

  Poetry
961 0 6
      Дъждът ридае с моите сълзи


Дочуваш ли плача на пролетния дъжд -
със моите сълзи той тихичко вали,
ту стихва, сетне гръмко плисва изведнъж,
дочуваш ли как плахо ти мълви?

Дочуваш ли копнежа на капките дъждовни,
които на прозореца ти се разливат,
заслушай се за миг поне във думите любовни,
дочуваш ли... дали до теб достигат?


20.04.2006г.

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??