Feb 6, 2011, 12:22 PM

Дъждът вали 

  Poetry » Love
844 0 0

Дъждът вали, а спомените бързо ме обгръщат.

Дъждът вали, а теб те няма, слънце.

Ти сега си с друг щастлива, страдам за нещо, което изгубих.

Страдам за нещо, което обичам, страдам за нещо, в което вярвам.

Чувам музиката, на която се целувахме.

На която се прегръщахме, на която се смеехме.

Искам да чуя новата песен, на която ще те целувам, смея с теб, любов.

В нощта чувам музиката на колелата, на който те гушках, докато спеше сладко.

Дъждът вали, навяващ спомени за двама ни.

Искам да те прегърна, но теб те няма, а спомен го има.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??