Dec 9, 2023, 4:29 PM

Дълбоко… 

  Poetry » Love, Free verse
267 2 0

 

Очите ти – нови светове,

очите ти, слънчеви лъчи,

а в тях грее старата душа,

която в едно ни събра.

Очите ти - извор на живот,

очите ти, истории чувства,

а щом в тях тихо се огледам,

осъзнавам как те обичам.

Очите ти – дъга от цветове,

очите ти, рой от светулки,

и сезоните изреждат в тях,

но спират времето за нас.

Очите ти – поля от цветя,

очите ти, убежище и път,

а ръцете ми са в твоите,

и гледаме в една посока.

Очите ти – нестихващ огън,

Очите ти, порой от звезди,

и в тях отлитам като птица,

щом вгледам се дълбоко…
 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??