May 30, 2007, 11:26 AM

Държа те 

  Poetry
791 0 17

Държа те в ръцете си, моя любов!

Толкова крехка, ранима.

Зная, че мъж си, но имаш душа,

нежна, недостижима!

 

Държа те в очите си, моя любов!

Не смея дори да премигна.

Кристална и чиста си, моя любов,

,,Сълзица'' е твоето име!

 

В сърцето си нося те, моя любов!

(Хапчето пия редовно),

ако заболи ме, да не те нараня,

да се чувстваш добре и удобно!

 

Не смей да ми бягаш, моя любов!

Че бързо ръце ще разтворя,

ще мигна с очите си, моя любов и...

ще се озовеш на земята!

 

Тогава с краката си, моя любов!

Знаеш ли как ще те стъпча,

че ще ме молиш за още любов

и ще зовеш само моето име!

 

Остани във сърцето ми, моя любов!

Нищо, че е болно и клето.

Само с тебе се чувствам пълноценен човек

и взимам си всичко невзето!


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??