Dec 15, 2016, 10:45 AM

Дъщеря на мрака 

  Poetry » Other
268 0 2

Искам пак да се изгубя.
Където не знам коя съм аз.
Където винаги съм другата.
Където подминавам те безгласно.

 

Искам да бъда онова,
което безцелно прекосява
всички ураганни небеса.
Но да умре все не успява.

 

Искам да бъда пак онази,
която другите не виждат
и себе си не може да опази,
от залези, безжалостно прииждащи.

 

Искам да ви бъда непонятна.
Да скитам по разрушени брегове.
Не искам дом и щастие безплатно,
а да се върна в мойте, мрачни светове.

 

 

14.12.2016г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??