Боли и какво от това?!
Просто е някаква болка.
Небрежно ѝ махам с ръка.
Минава, колкото-толкова...
Дъжд заваля, под клепача.
Просто есенен дъжд заваля.
Казах, че дъжд е, не плача!
Боли, да, но... какво от това?!
23.10.2018г.
© Ива ВалМан All rights reserved.