23.10.2018 г., 8:42 ч.

Е, и?! 

  Поезия » Любовна, Друга
773 2 6

Боли и какво от това?!

Просто е някаква болка.

Небрежно ѝ махам с ръка.

Минава, колкото-толкова...

 

Дъжд заваля, под клепача.

Просто есенен дъжд заваля.

Казах, че дъжд е, не плача!

Боли, да, но... какво от това?!

 

 

23.10.2018г.

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??