Jun 25, 2007, 10:25 AM

* * * 

  Poetry
900 0 3

                                   От няколко дни живея без теб,
                                   без радост, без обич, без песен.                                                   
                                   От няколко дни животът е плесен,
                                   лишен от слънце и вода.
 
                                   От няколко нощи сънят ми те търси,
                                   без път, без телефон, без думи.
                                   От няколко нощи те чакам в дома ми:
                                   ела да си направиме кафе.

                                   От няколко дни, от няколко нощи
                                   живея без спомен, без весели срещи,
                                   липсват ми твоите думи горещи:                           
                                   ела да си направиме кафе. 
                                         
                                   

© Олга Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ами покани тогава мен на кафе Оле!
    Чудесен стих,но малко тъжен!
  • Нека не губим време по загубеното, а
    се радваме на животът, толкова е кратък...
  • Много хубаво стихче, хареса ми много това за кафето! Ела да си направим кафе! Чудесно!
Random works
: ??:??